Facility manager 


Voor het team Exploitatie Accommodaties zijn wij op zoek naar:
 

Facility manager 

32 uur per week

max.schaal 11, € 4.859,= op basis van 36 uur per week

Het werk
Je bent een professional met gevoel voor humor en je bent in staat leiding te geven aan een team gedreven medewerkers werkzaam binnen de gemeentelijke accommodaties CC De Man, het MFC De Meander en SCC De Merel. Je hebt een duidelijk beeld als het gaat om klantgerichtheid.
Je voert het beheer over de accommodaties en brengt de exploitatie naar een hoger niveau. Daarnaast heb je een goed ontwikkelde politiek/bestuurlijke antenne. Je kan makkelijk schakelen tussen strategisch en uitvoeringsniveau. Je weet de medewerkers te stimuleren om de beste resultaten te halen.

Jouw profiel
Jij hebt een diploma op HBO niveau, bij voorkeur Facility Management of Hogere Hotelschool. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende. 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 31 maart 2019 onder vermelding van het vacaturenummer naar het college van Burgemeester en Wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen met het sectorhoofd Inwonerszaken de heer Blanken. Hij is bereikbaar op tel: (0181) 40 8137.

Te downloaden:

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Werken bij Westvoorne