Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Kijk jij verder dan de rest?

Kom dan ons team Openbare Orde, Welzijn  & Onderwijs versterken!
28/32 uur per week, schaal 10, max. € 4.225,- o.b.v. fulltime

Westvoorne is een groene gemeente op Voorne-Putten. Het strand van Rockanje, het Oostvoorns meer en een duingebied met gevarieerde natuur maken Westvoorne tot een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te ontspannen.

Het werk
In deze functie ben je werkzaam op de beleidsterreinen van onderwijs en jeugdhulp. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over, voorbereiden en uitvoeren van het beleid van deze gebieden en voert overleg met verschillende partijen, zoals zorgaanbieders en schoolbesturen. Je bent inzetbaar in het volledige sociaal domein. Dat betekent dat je ook andere dossiers dan onderwijs en jeugdhulp binnen het sociaal domein kunt oppakken als dit gewenst is.

Jouw profiel
Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis zelfreflectie. Je kunt goed samenwerken en je weet wat er in de wereld om je heen speelt. Je weet van aanpakken, stelt je proactief op en schakelt snel. Verder heb je inzicht in en gevoel voor ambtelijke en politiek bestuurlijke verhoudingen en je bent in staat om buiten de kaders te denken. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
Als je ervaring hebt in een soortgelijke beleidsmatige functie is dat een pré.

Interesse?
Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 27 januari 2019 naar vacatures@westvoorne.nl. Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen kun je contact opnemen met  Eelco Blanken, teamhoofd Openbare Orde, Welzijn en Onderwijs. Hij is bereikbaar op tel: (0181) 40 8137.

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Werken bij Westvoorne