Zwemonderwijzer m/v

Dit item is verlopen op 01-03-2018.

Durf jij de sprong in het diepe te wagen en wil je deel uit gaan maken van een leuk en enthousiast zwembadteam? Dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van:

Zwemonderwijzer m/v
34 uur per week

(indicatie max. schaal 6 € 2.729,= fulltime basis)

Door het vertrek van één van onze medewerkers per 12 maart 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe zwemonderwijzer. De gemeente Westvoorne beschikt over een eigen zwem- / instructiebad, wat onderdeel uit maakt van het sportcomplex de Meander.
De vrijgekomen vacature mag voor 34 uur worden ingezet maar kan door meerdere medewerkers worden ingevuld.

Het werk
Als zwemonderwijzer maak je deel uit van het team dat alle zwemlessen en doelgroepactiviteiten verzorgt, waaronder ook het diplomazwemmen. Er wordt gewerkt op basis van de normen van het Zwem-ABC. Zwemlessen worden gegeven aan particulieren en schoolkinderen. Daarnaast geef je les aan één of meerdere doelgroepen (baby/peuter, senioren en/of Aquafit) en hou je toezicht tijdens de recreatieve uren. Tijdens deze lessen waak je over de veiligheid van onze bezoekers en verleen je, indien nodig, eerste hulp.
Opruimen en schoonmaken hoort natuurlijk ook bij deze functie. Je neemt initiatieven met betrekking tot het organiseren van activiteiten en evenementen.

Jouw profiel
Je beschikt over een geldig diploma zwemonderwijzer of MBO-sb, minimaal niveau 4 (CIOS) of ALO, met aantekening zwemmen. Verder ben je in het bezit van een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie. 
Je bent gastgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Je bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in het weekend.

Interesse?
Stuur dan snel een sollicitatiebrief met CV vóór 28 februari a.s. onder vermelding van “vacature zwemonderwijzer” naar het college van Burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH te Rockanje of reageer per e-mail: vacatures@westvoorne.nl.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie, kun je contact opnemen met Liesbeth Wieringa, coördinator zwembadteam, bereikbaar op tel. (0181) 48 7455 of e-mail e.wieringa@westvoorne.nl. 
 

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Vacatures