Uitnodiging voor vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Dit item is verlopen op 17-03-2019.

Praat mee over de bestuurlijke toekomst van de gemeente Westvoorne

Afgelopen jaren is gewerkt aan de totstandkoming van een ambtelijke fusie tussen de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. Deze vorm van samenwerking is van de baan. Om nu te bepalen wat de best mogelijke richting voor een bestuurlijke toekomst van de gemeente Westvoorne is, heeft de gemeenteraad van Westvoorne per 1 januari een commissie in het leven geroepen. 

Commissie Bestuurlijke Toekomst Westvoorne
De commissie Bestuurlijke Toekomst Westvoorne bestaat uit de fractievoorzitters van alle politieke partijen die in Westvoorne actief zijn. Om uiteindelijk te komen tot een weloverwogen en zo breed mogelijk gedragen besluit, wil de commissie graag in gesprek met vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties over ontwikkelingen die van invloed zijn op de te maken keuzes. Daarbij kunt u denken aan afwegingen en keuzes die op dorpsniveau spelen versus regionale thema’s. 

Bijeenkomsten
Alle fractievoorzitters nodigen u dan ook van harte uit om bij één van de volgende bijeenkomsten aanwezig te zijn:

  • op woensdag 13 maart van 19.30 tot 21.30 uur in Cultureel centrum De Man, Burgemeester Letteweg 30, 3233 AG Oostvoorne
  • op donderdag 14 maart van 19.30 tot 21.30 uur in Badhotel Rockanje, Tweede Slag 1, 3235 CR Rockanje


Aanmelden
Graag vernemen we voor 10 maart of we op uw komst mogen rekenen. U kunt zich aanmelden via mailadres communicatie@westvoorne.nl. Vermeld daarbij uw naam, organisatie en op welke locatie we u mogen begroeten.
We zien u graag!


NB. Deze bijeenkomsten zijn specifiek bedoeld voor vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties uit Westvoorne. De inwoners van Westvoorne zijn geraadpleegd via het burgerpanel.

Ondernemer
U bevindt zich op: Home > Ondernemer > Persberichten ondernemer