Uw dak is geld waard!

Dit item is verlopen op 15-06-2019.

De rentes kelderen omlaag, waardoor het minder aantrekkelijk wordt om spaargeld op een spaarrekening te zetten. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun spaargeld op het dak te leggen. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van zonnepanelen of een zonneboiler.  Meteorologen voorspellen een warme zomer; de investering is dus zo terugverdiend! Waar wacht u nog op? Kom op zaterdag 15 juni langs tijdens onze gratis themadag bij de WoonWijzerWinkel, het energieloket van de gemeente, en laat u voorlichten over de mogelijkheden. 

Wat kunt u verwachten?
Zaterdag 15 juni bent u vanaf 09.00 uur welkom bij de WoonWijzerWinkel, Directiekade 2 in Rotterdam. We vertellen u tijdens deze dag meer over alle duurzame maatregelen voor op uw dak, zoals zonnepanelen, zonneboilers en groene daken. Aansluitend kunt u een rondje lopen in onze showroom van 2500m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Er wordt ook een nieuwe inkoopactie voor zonneboilers gestart. Interesse? U kunt zich meteen inschrijven, informatie meenemen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. 

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen en energie besparen! 

Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.


 

Ondernemer
U bevindt zich op: Home > Ondernemer > Nieuws