Inkoopactie isolatiemaatregelen woningen

Vanaf 2 september 2019 kunt u weer gebruik maken van de landelijke isolatie subsidie; de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Het Rijk heeft onlangs 84 miljoen euro beschikbaar gesteld. Om optimaal gebruik te maken van de subsidie kunt u via het energieloket van de gemeente meedoen met een inkoopactie isolatie.
De subsidieregeling is bedoeld voor energiebesparende isolerende maatregelen in een eigen woning zoals het isoleren van een vloer of het plaatsen van hoogrendementsglas. Woningeigenarenen VvE’s kunnen vanaf maandag 2 september 2019 subsidie aanvragen voor twee of meer maatregelen die uitgevoerd worden na 15 augustus.

Er zijn verschillende soorten isolerende maatregelen waarvoor subsidie aan te vragen is, zoals bodem-, vloer-, gevel-, glas-, of dakisolatie. Om gebruik te kunnen maken van de regeling moet de woningeigenaar twee of meer isolatiemaatregelen nemen. Het energieloket van de gemeente, de WoonWijzerWinkel is naar aanleiding van de subsidiemogelijkheden een speciale inkoopactie isolatie gestart. Woningeigenaren kunnen zich tot 31 december 2019 inschrijven.
Kijk voor meer informatie op www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie.

Meer informatie over de subsidie kunt u vinden op www.woonwijzerwinkel.nl/woonwijzerwinkel/woonwijzerwinkel/


De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. Het energieloket is onafhankelijk waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over de verduurzaming van uw woning. 

Ondernemer
U bevindt zich op: Home > Ondernemer > Nieuws