Gratis Veilig Wonen Scan

Dit item is verlopen op 16-11-2019.

Woninginbraken komen helaas nog steeds voor in Westvoorne. Een inbraak veroorzaakt niet alleen materiĆ«le schade, maar vaak ook emotionele schade. Benieuwd wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen? Meld u dan aan voor de gratis veilig wonen scan! Een inbreker kiest voor een woning waar hij gemakkelijk binnen kan komen en waar hij niet gestoord kan worden. Van november tot en met februari vinden jaarlijks de meeste woninginbraken
plaats. Een goed moment om nog eens extra aandacht te besteden aan de inbraakpreventie rond uw woning.

Veilig wonen scan
De Veilig Wonen Scan is bedoeld om de kans op een woninginbraak te verkleinen en om ervoor te zorgen dat u zich als bewoner veiliger voelt, thuis en uw omgeving. De scans worden uitgevoerd door onafhankelijke, niet-commerciĆ«le, adviseurs van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Zij komen, op afspraak, graag bij u thuis langs om uw woning aan de buiten- en binnenkant te controleren op veiligheid. Hang- en sluitwerk wordt nagekeken, veelvoorkomende inbraakmethoden worden uitgelegd en u krijgt praktische tips over wat u zelf kunt doen om een woninginbraak te voorkomen. Vaak kan dit al op eenvoudige wijze worden gerealiseerd, zonder dat er (hoge) kosten aan verbonden zijn.

Aanmelden 
De scans vinden plaats op: dinsdag 12 november
donderdag 7 november woensdag 13 november
vrijdag 8 november donderdag 14 november
maandag 11 november vrijdag 15 november
maandag 11 november


U kunt zich aanmelden voor een gratis Veilig Wonen Scan door te bellen met het ServicePunt van de gemeente Westvoorne via (0181) 40 80 00. Er zal dan in overleg een afspraak met u ingepland worden. De adviseurs van het CCV hebben een identiteitspas waarmee zij zich zullen identificeren.
Meer informatie: www.woonveiliger.nl.

Ondernemer
U bevindt zich op: Home > Ondernemer > Nieuws