Dienstverlenende organisaties

 

 

Startersnetwerk

Speciaal voor startende ondernemers is het Startersnetwerk actief. Deze organisatie is gevestigd in Hellevoetsluis en voorziet starters op Voorne-Putten van advies. Het Startersnetwerk biedt gratis ondersteuning aan mensen die er over denken om een onderneming te starten. Door de werkwijze van het netwerk snijdt het mes aan twee kanten: De overlevingskans van de individuele, startende ondernemer worden vergroot en tegelijkertijd worden de kwaliteiten van het ondernemen en het economische klimaat in Voorne-Putten bevorderd.

Voor mee informatie kunt u terecht op de website www.stnw.nl of een e-mail sturen naar info@stnw.nl.

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel (KvK) is een krachtige partner voor ondernemers. Gemeente Westvoorne valt onder de KvK van Rotterdam. Bij de Kamer van Koophandel is veel informatie op te vragen voor ondernemers. Daarnaast beschikt de Kamer intern over een aantal specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van juridische zaken (rechtsvormen, contracten, aansprakelijkheden), internationale handel en bedrijfsoverdracht. Daarnaast beschikt de KvK over een groot aantal contacten in het bedrijfsleven, waar de individuele ondernemer zijn of haar voordeel mee kan doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.kvk.nl.

Vanuit de KvK zijn ook een aantal accountmanagers actief. Deze accountmanagers verlenen ondernemers advies over ondernemen en begeleiden ze bij het ondernemen. Door de vele locatiebezoeken van de accountmanagers wordt de drempel heel laag om de KvK te benaderen. De ervaringen die tijdens deze bezoeken opgedaan wordt, wordt gebruikt om de informatievoorziening richting de ondernemers te verbeteren. De contactgegevens van de accountmanager zijn:

Peter van der Sluijs

E-mail: psluijs@rotterdam.kvk.nl

Telefoon: 06-46748090
 

Ondernemer