Subsidie

Voor alle beleidsterreinen heeft de gemeente een maatschappelijk effect geformuleerd. De gemeente geeft subsidie aan activiteiten die een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke effecten.

Subsidies voor buurtactiviteiten
Wilt u een buurtactiviteit in Westvoorne organiseren? Dan kunt u als inwoner van Westvoorne hiervoor een subsidie aanvragen. Voorwaarde is dat de activiteit de samenhang en leefbaarheid in de buurt of wijk bevordert. 

Bent u benieuwd waar u aanspraak op kunt maken? Hier vindt u ons subsidiebeleid, de subsidieverordening en aanvraagformulieren.

Subsidies voor verenigingen en stichtingen
Als vereniging of stichting kunt u aanspraak maken op verschillende soorten subsidies van de gemeente Westvoorne. De subsidies zijn bedoeld om actief het maatschappelijk leven te stimuleren. Zo kunt u bijvoorbeeld iedere 5 jaar aanspraak maken op een lustrumsubsidie, maar ook op een uitwisselingsubsidie voor een meerdaags internationaal contact tussen een instelling uit onze gemeente en een instelling uit het buitenland op basis van hun overeenkomstige activiteiten en doelstellingen. Hier vindt u ons subsidiebeleid, de subsidieverordening en aanvraagformulieren.

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Subsidie