Enquête mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties 

Dit item is verlopen op 07-09-2019.

De gemeente Westvoorne kan niet zonder de inzet van mantelzorgers en vrijwilligers. 

We zijn samen met de gemeente Brielle en Hellevoetsluis op zoek naar nieuwe ideeën om mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en kijken we of de bestaande ondersteuningsmogelijkheden nog voldoen.

Om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften hebben wij vragenlijsten gemaakt: één voor mantelzorgers, één voor vrijwilligers en één voor vrijwilligersorganisaties. De uitkomsten gebruiken wij bij het maken van de nieuwe plannen.

De vragenlijst mantelzorgers 

De vragenlijst vrijwilligers

Werkt u als vrijwilliger in een bestuursfunctie bij een vereniging, stichting of andere instelling? Dan vragen wij u om de vragenlijst voor vrijwilligersorganisaties in te vullen:
vragenlijst vrijwilligersorganisaties 

Natuurlijk kunt u daarnaast ook de vragenlijst voor vrijwilligers invullen vanuit uw persoonlijke situatie.

De vragenlijsten kunnen tot en met vrijdag 6 september ingevuld worden. Het duurt ongeveer vijf minuten en uw deelname blijft anoniem.Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst?

Heeft u hulp nodig met het invullen van de enquête? Neem dan contact op met het servicepunt van de gemeente Westvoorne via telefoon 14 0181. Daarnaast kunnen inwoners ook altijd langskomen bij de balie van het ServicePunt in het gemeentehuis.

Meer weten over de ondersteuning die de gemeente mogelijk maakt? 

Bekijk dan het huidige actieplan Mantelzorg en vrijwilliger inzet
 

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Nieuws