Buurtbemiddelaars gezocht!

Dit item is verlopen op 27-02-2019.

De gemeenten Brielle en Westvoorne gaan met buurtbemiddeling aan de slag om inwoners met een burenconflict te helpen bij het vinden van een oplossing. Bemiddelaars bieden hierbij onafhankelijke gespreksleiding. Deze dienstverlening is gratis voor alle inwoners van Brielle en Westvoorne.

Professionele ondersteuning

In Brielle en Westvoorne wordt een team van buurtbemiddelaars samengesteld. Deze buurtbemiddelaars zijn inwoners van Brielle of Westvoorne, die speciaal getraind worden om met conflictsituaties om te gaan. Ook krijgen ze professionele ondersteuning bij hun werkzaamheden en organiseren wij intervisiebijeenkomsten. Nieuwe buurtbemiddelaars gaan altijd met een ervaren collega op pad. Je wordt dus goed voorbereid!

Voorlichtingsbijeenkomsten

We zoeken nog 10 enthousiaste buurtbemiddelaars. Wil jij een bijdrage leveren aan jouw leefomgeving en lijkt het je leuk om buurtbemiddelaar te worden? Kom dan naar één van onderstaande voorlichtingsbijeenkomsten. U kunt dan kennismaken met ervaren buurtbemiddelaars en hen vragen stellen over hun werkzaamheden.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • maandag 11 februari 2019 van 18.30-20.30 uur, gemeentehuis Westvoorne, Raadhuislaan 6 in Rockanje
  • woensdag 13 februari 2019 van 20.00-22.00 uur, gemeentehuis Brielle, Markt 1 in Brielle

Heeft u vragen, neem dan contact op met Lowie Reinders, e-mail: lreinders@dock.nl of telefoon 06-81954314.

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Nieuws