Digitaal Burgerpanel

Digitaal burgerpanel, iets voor u?

Wilt u meedenken over het woon- en leefklimaat van Westvoorne, doe dan mee met het digitaal burgerpanel Westvoorne. U kunt zich aanmelden via de panelwebsite: www.westvoorne.nl/burgerpanel.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de helpdesk van Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research via helpdesk@ioresearch.nl.


Resultaten peilingen

De laatste peiling van het burgerpanel Westvoorne heeft in september plaatsgevonden. De vragen van het onderzoek gingen over het sociaal domein. De resultaten van deze peiling worden binnenkort gepubliceerd. De resultaten van de eerder uitgevoerde peilingen vindt u op www.westvoorne.nl/burgerpanel onder 'Resultaten'.


Hoe werkt het digitaal burgerpanel?

Als u deelneemt aan het burgerpanel Westvoorne, dan ontvangt u enkele keren per jaar een e-mail met daarin een link naar de vragenlijst over actuele onderwerpen in Westvoorne. Iedere peiling heeft een ander onderwerp en staat ongeveer 10 dagen online. Uw deelname aan het burgerpanel is anoniem en de door u ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na afloop van elke peiling krijgt u per e-mail de belangrijkste resultaten. Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research voert de werkzaamheden rondom het burgerpanel uit.

Alle antwoorden bij elkaar leveren informatie over de mening van inwoners en over wat er in Westvoorne speelt. Die informatie gebruikt de gemeente om de dienstverlening nog meer te verbeteren of beleid beter vorm te geven.

Digitaal burgerpanel, iets voor u?

Als u heeft aangegeven lid te willen worden van het burgerpanel, hartelijk dank voor uw aanmelding! Wij hopen dat u aan onze volgende peiling weer mee wilt doen. Bent u inwoner van Westvoorne maar nog geen lid van ons burgerpanel? Meldt u zich dan aan via de panelwebsite: www.westvoorne.nl/burgerpanel. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de helpdesk van het burgerpanel via helpdesk@ioresearch.nl.

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Digitaal Burgerpanel