Plannen op RO-Online

De meeste ruimtelijke plannen van Westvoorne zijn ook te bekijken op de website RO-Online. RO-Online is een website van de rijksoverheid. De website wordt onderhouden door het Kadaster. Op de website staan ruimtelijke plannen van alle overheden in Nederland: gemeenten, provincies en het Rijk.

De plannen die sinds 2010 in Westvoorne zijn vastgesteld op RO-Online te vinden. Van plannen die nog in procedure zijn vindt u soms diverse versies, bijvoorbeeld een ontwerpversie en een vastgestelde versie.

Op de website kunt u op diverse manieren zoeken. U kunt inzoomen op de kaart en via het aanklikken van een locatie op de kaart kijken welk plan er van toepassing is. U kunt ook zoeken op bijvoorbeeld naam of locatie of door het invullen van het zogenaamde planidentificatienummer. De website geeft verder diverse opties. U kunt de ondergrond veranderen, of de transparantie van de kaart. Onder de button plan- en kaartfilter kunt u ervoor kiezen om alleen bepaalde plantypen te zien of alleen een bepaalde bestemming.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

Gemeente Westvoorne werkt met de AfvalWijzer. Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Bestemmingsplannen > Plannen op RO-Online