Plannen op RO-Online

De meeste ruimtelijke plannen van Westvoorne zijn ook te bekijken op de website RO-Online. RO-Online is een website van de rijksoverheid. De website wordt onderhouden door het Kadaster. Op de website staan ruimtelijke plannen van alle overheden in Nederland: gemeenten, provincies en het Rijk.

De plannen die sinds 2010 in Westvoorne zijn vastgesteld op RO-Online te vinden. Van plannen die nog in procedure zijn vindt u soms diverse versies, bijvoorbeeld een ontwerpversie en een vastgestelde versie.

Op de website kunt u op diverse manieren zoeken. U kunt inzoomen op de kaart en via het aanklikken van een locatie op de kaart kijken welk plan er van toepassing is. U kunt ook zoeken op bijvoorbeeld naam of locatie of door het invullen van het zogenaamde planidentificatienummer. De website geeft verder diverse opties. U kunt de ondergrond veranderen, of de transparantie van de kaart. Onder de button plan- en kaartfilter kunt u ervoor kiezen om alleen bepaalde plantypen te zien of alleen een bepaalde bestemming.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Bestemmingsplannen > Plannen op RO-Online