Uitnodiging tweede discussiebijeenkomst Omgevingsvisie

Dit item is verlopen op 16-04-2015.

Wie heeft de gouden tip

voor Westvoorne in 2030?

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de tweede discussiebijeenkomst over de Omgevingsvisie Westvoorne 2030.

Opzet discussieavond

Op 19 maart jl. hebben we een eerste bijeenkomst over de visie gehad. Met de waardevolle opbrengst van die avond werken we nu de eerste aanzetten voor de omgevingsvisie uit. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we concreter in op mogelijke richtingen. Hoe gaan we bijvoorbeeld om met de aanleg van nieuwe natuur? Waar is er eigenlijk ruimte voor nieuwe natuur? En hoe kan de aanleg en het onderhoud worden betaald? Kunnen we recreatieve ontwikkelingen en natuuraanleg combineren? Welke kansen en mogelijkheden zien we?

We horen uw mening graag tijdens deze discussieavond. Uiteraard is er ook ruimte om over andere onderwerpen te praten.

Waar en wanneer

We nodigen u uit op woensdagavond 15 april a.s. in de Burchtzaal van cultureel centrum De Man in Oostvoorne. De bijeenkomst begint om 20.00u, de zaal is open vanaf 19.30u. Rond 22.00u denken wij af te kunnen sluiten.

Om de avond in goede banen te leiden vragen wij u zich aan te melden. Dit kan per e-mail via omgevingsvisie@westvoorne.nl of telefonisch via het Servicepunt, telefoonnummer 14 0181.

Meer weten?

Met de omgevingsvisie willen we de kwaliteit van het landschap in Westvoorne verbeteren. Wilt u meer weten over de aanleiding en het doel van de visie? Of wilt u een bijdrage leveren maar bent u op 15 april verhinderd? Kijk dan op onze website: www.westvoorne.nl/omgevingsvisie.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws