Takkenbosroutes oktober / november 2018

Dit item is verlopen op 06-11-2018.

Wilt u uw snoeiafval eenvoudig en verantwoord afvoeren, dan kunt u dit afval aanmelden voor de takkenbosroutes die de gemeente rijdt. Komt de datum waarop de takkenbosroute wordt gereden u niet uit, dan kunt u uw snoeiafval inleveren op de milieustraat in Oostvoorne.

In oktober worden de takkenbosroutes gereden op:
Rockanje en Tinte:    donderdag 18 oktober
Oostvoorne:              donderdag 25 oktober
Het is mogelijk dat als gevolg van een groot aantal meldingen niet alle meldingen op de aangegeven datum kunnen worden verwerkt. In dat geval kunt u de takkenbossen laten liggen. Deze worden dan de volgende dag verwerkt.

In november zijn de takkenbosroutes gepland op:
Rockanje en Tinte:    donderdag 15 november 2018
Oostvoorne:              donderdag 22 november 2018
 
Voor het aanbieden van snoeiafval gelden de volgende regels: aanbieden aan de weg of in de berm, niet gebundeld, aanbieden met de onderkant/zaagsnede aan één kant, lengte minimaal 1 meter en maximaal 3 meter, dikte maximaal 10 centimeter, hoeveelheid: maximaal 2 m³. 

Wilt u snoeiafval voor de takkenbosroute aanbieden, dan moet u dat aanmelden. Dit kan via de website van de gemeente www.westvoorne.nl (Online melden grofvuil > categorie: Takkenbosroute), per mail naar servicepunt@westvoorne.nl of per telefoon: 14 0181. Uw aanmelding moet uiterlijk om 17:00 uur ontvangen zijn op de dinsdag voor de inzameldag. Aan de aanmelding en het ophalen zijn geen kosten verbonden.


 

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws