Meedenken over straatnaam

Dit item is verlopen op 04-11-2017.


Als inwoner van Westvoorne kunt u meedenken over een nieuwe straatnaam. Op 10 oktober heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Middelweg 13 Rockanje / Ruigendijk Tinte vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt onder andere de sanering van het glastuinbouwbedrijf aan de Middelweg mogelijk. Op de plek van het huidige kassencomplex worden aan een nieuwe insteekweg zeven nieuwe woningen gebouwd, zie bovenstaande afbeelding. Voor deze nieuwe weg is een straatnaam nodig. 

Namen kunnen tot en met 3 november 2017, voorzien van een onderbouwing, indienen bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje onder vermelding van “voorstel straatnaam sanering glastuinbouw Middelweg”.  Suggesties kunt u ook mailen naar gemeente@westvoorne.nl. Voor de toekenning van straatnamen worden randvoorwaarden gebruikt. Voormeer informatie kijk op www.westvoorne.nl/grondgebied onder het kopje ‘bestemmingsplannen’, ‘plannen in procedure’ bij het bestemmingsplan Middelweg 13 Rockanje / Ruigendijk Tinte. 

Mede op basis van de ontvangen suggesties neemt de gemeente een besluit over de toekenning van de straatnaam. De suggesties worden beoordeeld door een commissie straatnaamgeving, bestaande uit onder meer een historicus, de betrokken projectontwikkelaar, de wethouder Buitenruimte en de projectleider van de gemeente.

tekening middelweg/ruigendijk

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws