Meedenken over straatnaam

Dit item is verlopen op 23-01-2016.

Bewoners van Oostvoorne wordt gevraagd mee te denken over een nieuwe straatnaam. Het gaat om de ontsluitingsweg van zes nieuw te bouwen woningen achter de zorgboerderij aan de Noordweg in Oostvoorne.

Een commissie, welke bestaat uit een historicus, een wethouder en de bestemmingsplanprojectleider, beoordeelt de suggesties.

Tot en met 22 januari 2016 kunt u namen, voorzien van een onderbouwing, insturen via gemeente@westvoorne.nl of via de post. Richt uw bericht onder vermelding van “Voorstel straatnaam locatie Achter Noordweg 10 Oostvoorne” aan het college van Burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje.

Om de woningen mogelijk te maken, wordt een bestemmingsplan gemaakt. Meer informatie over het project en de bestemmingsplanprocedure vindt u onze op onder Bestemmingsplannen/ Plannen in procedure/ Achter Noordweg 10 Oostvoorne. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Saskia van der Vlist via (0181) 40 80 31 en/of svdvlist@westvoorne.nl.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws