Inkeerregeling Bed&Breakfast en gastenverblijf verlengd

Heeft u een Bed&Breakfast (B&B) of gastenverblijf, maar (nog) geen vergunning? Dan kan de inkeerregeling voor u interessant zijn. Binnen Westvoorne zijn er mogelijkheden om een bijgebouw te gebruiken als B&B of gastenverblijf. Het college van Westvoorne heeft beleid vastgesteld, waarin de voorwaarden voor een B&B of gastenverblijf zijn beschreven. Onderdeel van dit beleid is een zogeheten ‘Inkeerregeling’. Op basis van deze regeling kan een keuken in een bestaand B&B of gastenverblijf behouden blijven. 

Het college heeft besloten om de termijn uit de inkeerregeling te verlengen tot en met 31 december 2016. Beschikt u al over een gastenverblijf of B&B, maar is hier (nog) geen vergunning voor verleend? Meldt u dit dan vooral bij de gemeente. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bekijken. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met team VROM via telefoonnummer (0181) 40 80 45.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws