Informatiebijeenkomst omvormen groen Rockanje

Dit item is verlopen op 06-02-2012.

De gemeente staat voor de opgave om te bezuinigen op haar openbaar groen. Hiervoor wil zij bestaand bosplantsoen en heestervakken omvormen naar gazon. De onderhoudskosten van gazon zijn namelijk aanzienlijk lager.

De omvorming van groen zal in alle kernen plaatsvinden. Gestart wordt in de kern Rockanje. Oostvoorne en Tinte volgen vanaf eind 2012 en in 2013.

De definitieve keuze van locaties wordt gemaakt in samenspraak met bewoners. Voor de kern Rockanje wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd op maandag 9 januari en woensdag 11 januari 2012 (aanvang 19.30 uur; locatie recreatiezaal Stuifakkers - Briggemandreef 2). Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer ingegaan op de locaties waar omvormingen kunnen plaatsvinden. De bedoeling is deze af te sluiten met vervolgafspraken.

Aanmelding voor de informatiebijeenkomst is, vanwege de zaalcapaciteit, noodzakelijk. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van het aanmeldingsformulier (zie hieronder). Uw aanmelding kan worden ingediend tot en met 22 december.
Als de zaal vol is, dan zal een extra bijeenkomst worden georganiseerd. Betrokkenen ontvangen hierover tijdig bericht. Op dit moment is alleen nog aanmelding mogelijk voor woensdag 11 januari 2012.

U kunt zich ook per e-mail aanmelden: rockanjegroen@westvoorne.nl. Wilt u daarbij uw adres- en contactgegevens (telefoon en e-mail) vermelden. U kunt een eventuele reactie ook via dit e-mailadres inzenden, bijvoorbeeld als u verhinderd bent of de informatiebijeenkomst niet wilt bezoeken.

Informatie: Rinus Tuinman, telefoon: (0181) 40 80 40.

 

 

Te downloaden:

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws