Grofvuil melden?

24/7 via onze webservice

Grofvuil aanmelden kan op elk moment en gaat heel eenvoudig via onze webservice op www.westvoorne.nl, Online melden grofvuil. U heeft daarbij de keuze om, volgens het afvalschema, de ophaaldatum te kiezen. In de week dat het grofvuil bij u wordt opgehaald, kunt u aanmelden tot dinsdag 24:00 uur. Na dit tijdstip schuift uw melding door naar de eerst volgende inzamelronde.

Niet alle afval wordt gerekend tot grofvuil. Via de webservice kunt u kiezen uit de afvalsoorten die tot het grofvuil worden gerekend. Wilt u iets aanbieden dat niet op de keuzelijst voorkomt? Dit betekent dat hetgeen u wilt aanbieden niet voor de inzameling in aanmerking komt. Breng dit afval naar de milieustraat aan de Langeweg in Oostvoorne.

Biedt u grofvuil aan op een andere locatie dan uw huisadres? Geef de gewijzigde locatie aan in het aanmeldformulier, onder ‘Uw opmerkingen’. Let op, dit invulveld is zeker niet bedoeld om andere afvalsoorten op te geven, die niet voorkomen op de keuzelijst.

Af en toe komt het voor, dat uw grofvuil niet is opgehaald. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er meer dan de toegestane hoeveelheid is aangeboden. U kunt dan contact opnemen met Van Gansewinkel via telefoonnummer (0181) 33 01 00. Zij kunnen u vertellen, waarom uw afval niet is afgehaald.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Informatie