Afvalkalender

Vanaf 1 januari 2018 mijn afvalwijzer

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 start gemeente Westvoorne met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 
  • Stap 2: Vul uw postcode en huisnummer in en klik op GA DOOR
  • Stap 3: Nu kunt u eventuele notificaties instellen. Bijvoorbeeld een herinnering voor de eerstvolgende ophaaldag van uw afval. Ook kunt u zich aanmelden voor berichten over wijzigingen in de inzameling (bijvoorbeeld tijdens gladheid).
  • Stap 4: Bekijk de eerstvolgende ophaaldagen voor uw huishoudelijk afval.

TIP: Via de balk aan de linkerzijkant kunt informatie vinden over de afvalinzamelpunten in uw buurt, openingstijden van de milieustraat en de scheiding van afvalsoorten. Hier staan ook nieuwsberichten en tips. Via het Afval-ABC kunt u makkelijk achterhalen via welke afvalstroom u bepaalde afvalsoorten moet aanbieden.

Uw afvalkalender voortaan digitaal 
Door de invoering van de digitale AfvalWijzer, stopt de gemeente met het huis-aan-huis verspreiden van de geprinte afvalkalender.  Via de Afvalwijzer heeft u immers zelf snel digitaal toegang tot de ophaaldata. Maar voor wie dat wil: het  is ook mogelijk om uw gepersonaliseerde  afvalschema 2018 (PDF) te printen vanuit de AfvalWijzer. Heeft u geen internet en printer beschikbaar dan kunt u contact opnemen met het ServicePunt via telefoonnummer: 14 0181. U ontvangt uw persoonlijke afvalschema 2018 dan thuis.
 

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Informatie