De gemeente Westvoorne wil inwoners helpen bij het verduurzamen van hun woning. Een van de maatregelen die mensen kunnen nemen is isoleren. Goede, betrouwbare informatie kan hierbij helpen. Daarom organiseren de gemeente Westvoorne en de WoonWijzerWinkel op woensdag 14 april, van 19.00 uur tot 20.00 uur een webinar over Isoleren en Besparen.

Waarom is isoleren verstandig, wat levert het u financieel op, en hoe pakt u dit het beste aan? Een greep uit de vragen die tijdens dit webinar besproken worden. Maar ook onderwerpen zoals isolatiewaarden en soorten isolatie komen aan bod. Het webinar wordt gegeven door een adviseur van de  WoonWijzerWinkel.

U kunt zich inschrijven voor het webinar via www.woonwijzerwinkel.nl/webinarswestvoorne.De webinars zijn onderdeel van het programma Energie besparen, dat levert wat op! Samen naar een Duurzaam Westvoorne. Met dit programma wil de gemeente Westvoorne inwoners helpen om energie te besparen. Het programma is breed, van concrete producten, workshops, tot het opleiden van energiecoaches. Meer informatie:  www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop