36 uur per week | max. schaal 10a € 4.831,- op fulltime basis

Het werk

Wij zoeken een ambitieuze collega, die het leuk vindt om zijn of haar tanden te zetten in de materie van Planning & Control en in tal van andere, vaak complexe vraagstukken, waarbij je aandachtsgebied vooral het Sociaal Domein is. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de P&C-instrumenten en werk je aan de totstandkoming van de begroting, tussentijdse rapportages en jaarstukken. Je ondersteunt en adviseert hierbij met twee andere collega’s afdelingen op het gebied van financiën. Wij werken met een P&C-cyclus waarmee wij kunnen sturen op doelen en resultaten.

Mail direct je CV en motivatiebrief

Wie ben jij?

Je hebt een HBO-opleiding (financiële richting) eventueel aangevuld met (FILOK) Financiën, planning en control bij de lokale overheid. Je bent stabiel in houding en gedrag en je bent niet te bescheiden om jouw visie en mening te geven en de dialoog aan te gaan. Je bent een aanpakker die sterk is op de inhoud, proactief zoekt naar kansen, ontwikkelingsmogelijkheden, oplossingsgericht is en zich bewust is van het wettelijk en regelgevend kader waarbinnen geopereerd kan worden. Kennis van het Sociaal Domein, eventueel in een vergelijkbare functie is een pré.

Wat bieden wij?

Je bent één van de drie consulenten van het team Financien, Juridische zaken en Control (FJC). Het team bestaat in totaal uit negen medewerkers en een teamhoofd. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Je hebt een veelzijdige functie met een breed takenpakket. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door o.a. het volgen van opleidingen. Er zijn korte lijnen waardoor je snel iets voor elkaar krijgt. De sfeer binnen de gemeente is informeel, je kunt bij iedereen binnenlopen..

Interesse?

Kom je jouw ambities waarmaken in onze gemeente?

Mail je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Mohammed Oufkir, (06) 24 72 20 46 of m.oufkir@westvoorne.nl

Mail je sollicitatiebrief of CV