36 uur per week (max. schaal 10a € 4.831,-)

Het werk

Wij zoeken een ambitieuze collega, die het leuk vindt om zijn of haar tanden te zetten in de materie van Planning & Control en in tal van andere, vaak complexe vraagstukken. Je aandachtsgebieden zijn algemeen financieel beleid en treasury. Als beleidsmedewerker zorg jij ervoor dat de Planning & Control cyclus op rolletjes loopt. Daarmee draag je mede zorg voor de algehele totstandkoming van de P&C producten. In het kader van de treasury draag je zorg voor het financieringsbeleid binnen de gemeente. Verder ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en afstemming van eenduidige beleidsadvisering aan het college en/of de raad met betrekking tot bedrijfsvoering aspecten.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een HBO-opleiding (financiële richting) evt. aangevuld met FILOK (Financiën, planning en control bij de lokale overheid). Je bent stabiel in houding en gedrag en je bent niet te bescheiden om jouw visie en mening te geven en de dialoog aan te gaan. Je bent een aanpakker die sterk is op de inhoud, proactief zoekt naar kansen, ontwikkelingsmogelijk-
heden, oplossingsgericht is en zich bewust is van het wettelijk en regelgevend kader (BBV) waarbinnen geopereerd kan worden. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Wat bieden wij?

Je gaat onderdeel uitmaken van het team FJC (Financiën, Juridische zaken en Control). Samen met je collega’s van financiën verzorg je als team de financiële producten/rapportages van de gemeente Westvoorne. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Je hebt een veelzijdige functie met een breed takenpakket. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door o.a. het volgen van opleidingen. Er zijn korte lijnen waardoor je snel iets voor elkaar krijgt. De sfeer binnen de gemeente is informeel, je kunt bij iedereen binnenlopen.

Interesse?

Kom je jouw ambities waarmaken in onze gemeente? Mail je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Mohammed Oufkir, (06) 24 72 20 46 of m.oufkir@westvoorne.nl

Mail je sollicitatiebrief of CV