10 uur per week | max. schaal 4, max. € 2.627,- op fulltime basis

Het werk

De bodes zorgen ervoor dat facilitair gezien alles op orde is. Je zorgt ervoor dat er in de vergaderkamers koffie en thee staat, je verzorgt de post en je bent als bode aanwezig bij avondvergaderingen van de raad en commissie. Ook ondersteun je de Buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij het voltrekken van huwelijken. Deze huwelijken vinden plaats op verschillende locaties binnen de gemeente. Je hebt een flexibel rooster. De ene dag open je het gemeentehuis en andere dag ben je de laatste die vertrekt en doe je een brand en sluitronde om er zeker van te zijn dat het gebouw veilig achterblijft na sluiting.

Dit is slechts een beknopte weergave van de werkzaamheden die je als bode binnen (en buiten) het gemeentehuis uitvoert. Kortom, je bent een belangrijke schakel in de organisatie.

Mail direct je CV en motivatiebrief

Wie ben jij?

Jij bent een flexibele en collegiale kandidaat met een VMBO opleiding. Je bent een representatief persoon die van aanpakken weet en het leuk vind om samen met je teamleden de werkzaamheden te verdelen en uit te voeren. Je hebt een verzorgend en gastvrij karakter en straalt rust uit. 

Diploma’s op EHBO/BHV gebied en Sociale Hygiëne worden op prijs gesteld, maar als je deze niet hebt, dan leiden we je hier op. Ook wordt het op prijs gesteld als je kennis hebt van Word en Excel. 

Wat bieden wij?

Werken binnen een heel hecht team die veel voor elkaar overhebben en goed op elkaar zijn ingespeeld. Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen via opleidingen en trainingen. Een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is. 

Interesse?

Wil jij het team komen versterken?

Mail je sollicitatiebrief en CV, onder vermelding van “Bode” naar vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Peter van den Beemt, teamhoofd IVB. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0181) 40 80 22.

Mail je sollicitatiebrief of CV