36 uur in de week | max schaal 5, max € 2.765,- op fulltime basis

Het werk

Als Conciërge ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de 3 gemeentelijke accommodaties, de Meander en de Man in Oostvoorne en de Merel in Rockanje. Je bent in staat om digitale technische rapportages te kunnen lezen. Je onderzoekt technische meldingen en waar mogelijk ben je in staat deze op te lossen. Je draagt zorg voor onderhoud en schoonmaak van sport- en zwembadvloer. Overige schoonmaakwerkzaamheden maken ook deel uit van je functie. 

Mail direct je CV en motivatiebrief

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde VMBO/MBO-2 diploma en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je weet van aanpakken, je bent digitaal vaardig en houdt van uitdagingen. Je werkt graag in een team en vindt het niet erg om op verschillende locaties te werken. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig BMI-, VCA- en VOP-diploma of bent bereid deze diploma’s te halen. Ook ben je bereid tot het werken van onregelmatige diensten, bijvoorbeeld in het weekend.


Wat bieden wij?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket, bieden wij je een leuke fulltime baan in een leuk team. Je krijgt een afwisselende werkomgeving waar uiteenlopende verenigingen en stichtingen gebruik van maken. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door o.a. het volgen van opleidingen. 

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 23 juni 2021 naar vacatures@westvoorne.nl.

Mail je sollicitatiebrief en CV