Best of Nature favoriete plek van inwoner Jacqueline van Hoey Smith

Het Voornes Duin in Westvoorne, een begrip onder natuurliefhebbers. Hier vind je de meest bijzondere planten en dieren. Dit unieke duingebied is een van de redenen waarom Westvoorne samen met Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Veere is uitgeroepen tot beste duurzame natuurbestemming ter wereld. In deze portrettenreeks vertellen inwoners van Westvoorne over hun favoriete plek in het natuurgebied van Westvoorne en waarom zij dit gebied zo bijzonder vinden. Kijk hier naar het verhaal van inwoner Jacqueline van Hoey Smith. Zij neemt ons mee naar haar favoriete plek in het Voornes Duin: de Schapenwei.

,

 

Best of Nature favoriete plek van inwoner Ad van den Berge

Het kustgebied van Westvoorne is schitterend. Niet voor niets is dit gebied, samen met Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Veere uitgeroepen tot beste duurzame natuurbestemming ter wereld: Best of Nature. In deze portrettenreeks vertellen inwoners van Westvoorne wat hun favoriete plek is en waarom zij dit gebied ook in de winter zo bijzonder vinden.

Kijk hier naar het verhaal van inwoner Ad van den Berge, die dagelijks op het strand te vinden is. Hij neemt ons mee naar zijn favoriete plek: de Groene Punt.

,