24 uur per week | max. schaal 10a, max. € 4.831,- op fulltime basis

Het werk

In deze functie ben je werkzaam op alle beleidsterreinen binnen het sociaal domein. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over, voorbereiden en uitvoeren van het beleid en voert overleg met verschillende partijen, zoals zorgaanbieders en buurgemeenten. Bijzondere aandacht in deze functie heeft beleid op het gebied van de participatiewet, schuldhulpverlening en de wet inburgering.

Jouw profiel

Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis zelfreflectie. Je kunt goed samenwerken en je weet wat er in de wereld om je heen speelt. Je weet van aanpakken, stelt je proactief op en schakelt snel. Verder heb je inzicht in en gevoel voor ambtelijke en politiek bestuurlijke verhoudingen en je bent in staat om buiten de kaders te denken. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Als je ervaring hebt in een soortgelijke beleidsmatige functie bij voorkeur op het gebied van de participatiewet, is dat een pré.

Wat bieden wij?

Een brede functie met veel uitdaging. Onze lijnen zijn kort, we zijn open en eerlijk naar elkaar en kennen een informeel karakter. Er is veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 24 januari 2021 naar vacatures@westvoorne.nl. Als je meer informatie wilt over deze functie, neem dan contact op met Carolien Alleblas, teamhoofd SDV. Zij is bereikbaar op tel: 06-20504856

Mail je sollicitatiebrief of CV