Het appartementencomplex aan de Ringmuur in Oostvoorne heeft een nieuwe, ruime ingang met lift. Zo kunnen ook oudere huurders langer zelfstandig blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Na enkele maanden verbouwen was op 22 juni de oplevering. Directeur Corné Peeman van Bouwbedrijf Peeman gaf hierbij symbolisch de sleutel aan Bronia Vermaas van Woonbedrijf Westvoorne. 

Bij de verbouwing is het voormalige trappenhuis gesloopt. De huurders beschikken nu over een ruime ingang, met een compleet nieuw trappenhuis voorzien van een lift. Ook kwamen er twee ruimtes voor het stallen van scootmobiels van de bewoners. 
 
“Het verruimen van de toegang en het bijplaatsen van de lift is een grote verbetering voor dit complex”, aldus Bronia Vermaas, hoofd van Woonbedrijf Westvoorne. “Door deze ingreep maken en houden we het complex voor meerdere doelgroepen aantrekkelijker en dit draagt ook bij aan de kwaliteit van de leefomgeving.”

Woonbedrijf Westvoorne heeft ook nog andere plannen voor het complex. Het complex krijgt onder meer geïsoleerde daken met zonnepanelen. De huurders dragen met een kleine verhoging van de servicekosten hieraan bij. Naar verwachting vinden deze werkzaamheden in het najaar plaats.