Op de plek in het Mildenburgbos in Oostvoorne waar voorheen peuterspeelzaal De Peuterhof stond, komt een nieuwe natuurspeeltuin. De gemeente Westvoorne en Stichting Zuid-Hollands Landschap werken samen met een groep betrokken inwoners aan de ontwikkeling van deze nieuwe speeltuin in Oostvoorne. Het Zuid-Hollands Landschap is eind januari begonnen met de sloop van de voormalige peuterspeelzaal. 

Meedenken

Daarom is nu het moment aangebroken om te kijken hoe de natuurspeeltuin eruit kan gaan zien en met welke zaken rekening gehouden moet worden. Voor dit project is eerder al een Participatie Platform Natuurspeeltuin opgericht door een groep van 8 betrokken inwoners. Doel van dit platform is om vrij spel te bevorderen en dat kinderen een band kunnen opbouwen met de natuur. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Via dit platform hebben verschillende inwoners aangegeven dat ze graag een natuurlijke speelplek zien. De gemeente gaat graag met omwonenden en andere belanghebbenden in gesprek over de ontwikkeling van deze nieuwe natuurspeeltuin. 
 

Aanmelden

Wilt u meedenken over de ontwikkeling van de natuurspeeltuin? Meldt u dan hieronder aan voor de online bijeenkomst op 8 maart 2021 van 20.00 – 22.00 uur. Ruim voor de bijeenkomst ontvangt u de agenda en een link voor deelname. Maximaal 25 personen kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op een goede manier zijn inbreng kan leveren. Daarom verzoeken wij u vriendelijk maximaal 1 persoon per huishouden aan te melden.