Spreekuur gemeentelijke ombudsman

U kunt op 17 november en 15 december met klachten over de gemeente terecht op het maandelijks inloopspreekuur van de gemeentelijke ombudsman. Dit spreekuur is steeds op een vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur in ‘De Man’ aan de Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne.

Daarnaast kan u gebruik maken van de inloopspreekuren van de ombudsman op het kantoor in Rotterdam aan de Meent 106 op elke dinsdag van 9 tot 11.30 uur; elke woensdag van 13.30 tot 16.00 uur en elke twee weken op donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Wie naar het inloopspreekuur gaat, hoeft geen afspraak te maken. Het is wel verstandig eerst te bellen met het algemene klachtennummer (010) 411 16 00 van de ombudsman en uit te leggen wat de klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de ombudsman gelijk vertellen of de klacht in behandeling kan worden genomen.

Ook raadt de ombudsman bezoekers van het spreekuur aan om eventuele brieven of aantekeningen die over de klacht gaan mee te nemen. Hoe beter de medewerkers van de ombudsman worden geïnformeerd, hoe beter de mensen geholpen kunnen worden. Meer informatie over de bereikbaarheid en de werkwijze van de gemeentelijke ombudsman is te vinden op de website www.ombudsmanwestvoorne.nl. 
 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Storing binnen bebouwde kom

City Tec: (088) 100 27 00.

Storing buiten bebouwde kom

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 200 50 05 

Snel naar

Online melden grofvuil

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Van Gansewinkel

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

U bevindt zich op: Home > Nieuws