Doe mee met de 5e peiling

Digitaal burgerpanel Westvoorne 
Deze peiling, een digitale vragenlijst die u meteen kunt invullen, bevat vragen over het magazine De Westvoornaer. Zo willen wij -samen met u- kijken hoe dit magazine nog aantrekkelijker kan worden gemaakt. U kunt de vragenlijst invullen tot en met maandag 31 juli. Wij stellen het zeer op prijs als u meedoet, alvast hartelijk dank voor uw medewerking!
 

Leden van ons burgerpanel ontvingen onlangs een mail met de uitnodiging om aan de 5e peiling mee te doen. Als u nog geen lid bent van ons burgerpanel, kunt u zich aanmelden via www.westvoorne.nl/burgerpanel. U kunt gelijk meedoen aan onze peiling met het onderwerp ‘Westvoornaer’. Als u deelneemt aan het burgerpanel Westvoorne, dan ontvangt u enkele keren per jaar per e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Iedere peiling heeft een ander onderwerp. Uw deelname aan het burgerpanel is anoniem en de door u ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na afloop van elke peiling krijgt u per e-mail de belangrijkste uitkomsten. Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research voert de werkzaamheden voor het burgerpanel van Westvoorne uit. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de helpdesk van I&O Research via helpdesk@ioresearch.nl of 0800 - 405 06 02 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur).

Bent u benieuwd naar de resultaten van de peilingen die wij eerder hebben gehouden? U kunt deze downloaden via www.westvoorne.nl/burgerpanel door links in het menu te klikken op ‘Resultaten’. Bij elke peiling wordt voor de uitkomsten van het onderzoek een nieuwsbrief en een factsheet gemaakt. 
 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Storing binnen bebouwde kom

City Tec: (088) 89 59 000.

Storing buiten bebouwde kom

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 2005005 

Snel naar

Online melden grofvuil

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Van Gansewinkel

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

U bevindt zich op: Home > Nieuws