Kerstboomverbranding en -inzameling

De kerstboomverbranding vindt dit jaar plaats op woensdag 10 januari 2018 op het strand Eerste Slag in Rockanje. Het vuur wordt ontstoken om 19:00 uur. Voorafgaand wordt u muzikaal ontvangen door dweilorkest ‘De Dorsvlegels’ met  warme chocomel of glühwein.

Inzamelen aan huis

Elk jaar kunt u de kerstbomen inleveren in Oostvoorne en in Rockanje. Deze mogelijkheid blijft ook in 2018. Biedt u meer dan 10 kerstbomen aan, dan kunt u de bomen bij u thuis laten ophalen. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet u dat vooraf aanmelden bij het gemeentelijk ServicePunt via het webformulier  of via telefoonnummer 14 0181.

Voor iedere aangeleverde kerstboom verstrekt de gemeente een vergoeding van € 0,50. Als u de bomen thuis laat ophalen, ontvangt u  daarvoor een bon, op basis van het aantal aangeleverde kerstbomen. Deze bon kunt  u tot en met 26 januari 2018 verzilveren bij het ServicePunt  in het gemeentehuis in Rockanje.  Het aanmelden van kerstbomen voor de inzameling aan huis is mogelijk tot en met dinsdag 9 januari 2018, 16.00 uur.

Inzamellocaties

De kerstbomen kunnen in Oostvoorne worden ingeleverd op het parkeerterrein De Ruy (bij de ingang naar de Elisabethhof). In Rockanje kan dit het parkeerterrein aan de Kerkweg. Het inleveren van de bomen is voor beide locaties mogelijk op 10 januari tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Brengt u de kerstbomen zelf naar deze locaties, dan ontvangt u de vergoeding ter plaats contant.


 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Storing binnen bebouwde kom

City Tec: (088) 89 59 000.

Storing buiten bebouwde kom

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 2005005 

Snel naar

Online melden grofvuil

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Van Gansewinkel

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

U bevindt zich op: Home > Feestdagen publicaties