Vakspecialist Groen

Dit item is verlopen op 31-03-2018.

Max. schaal 5 € 2.599,= op basis 36 uur per week
Vacature GG/BOB 09a

Het werk

Je verricht vakspecialistische aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in het openbaar groen, met als specialisme Plantsoenen. Daarnaast houd je je ook bezig met straatreiniging, werkzaamheden aan verhardingen, civieltechnische werkzaamheden en gladheidsbestrijding. 

Jouw profiel
Jij bent die enthousiaste collega met MBO-3  werk- en denkniveau met ervaring in de groenvoorziening. Ook heb je praktische kennis van werktechnieken en wet- en regelgeving op het gebied van de veiligheidsvoorschriften. Je hebt een klantvriendelijke instelling. Je hebt een afgeronde opleiding Groenvoorziening aangevuld met specialistische opleidingen. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs BE. 

Herken jij jezelf in dit profiel, reageer dan op deze vacature.
 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 30 maart 2018 onder vermelding van het vacaturenummer naar het college van Burgemeester en Wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen met het teamhoofd Beheer & Onderhoud Buitenruimte, Arjan van de Polder. Hij is bereikbaar op tel: (0181) 48 8163.
 

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Vacatures