Teamhoofd VROM

Dit item is verlopen op 17-11-2017.

De gemeente Westvoorne is gelegen op het eiland Voorne-Putten. Het bestaat uit de kernen Oostvoorne, Rockanje en Tinte en heeft ongeveer 14.000 inwoners. Naast de ligging aan zee, ligt het ook dicht aan tegen het Haven Industrieel Complex en de Maasvlakte. Dit maakt het tot een interessant gebied.

Vanaf 1 januari 2019 zullen wij samen met buurgemeenten Brielle en Hellevoetsluis de Werkorganisatie Voorne vormen. 

Omdat het huidig hoofd gebruik maakt van het generatiepact zijn wij op zoek naar een nieuwe, jonge collega voor de functie van 

Teamhoofd VROM
(36 uur per week)
max. schaal 11a, € 5.111,= op basis van 36 uur per week, vacature GG/VROM-01

Het spreekt voor zich dat je mee gaat naar de nieuwe organisatie. 

Het werk
Je geeft leiding aan de 11 medewerkers van het team. De gemeente kent een moderne manier van leidinggeven waarbij veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers wordt gelegd. Naast het leiding geven aan de medewerkers ben je ook nog inhoudelijk bezig. Je adviseert het college over een aantal inhoudelijke taken, zoals afwijkingen van het bestemmingsplan, politiek gevoelige handhavingszaken en zaken op het gebied van regionale ontwikkelingen.

Jouw profiel
Jij bent een enthousiaste collega met een HBO werk- en denkniveau met ervaring binnen gemeenten en specifiek met het taakveld VROM. Je hebt politiek en bestuurlijk inlevingsvermogen. Je weet medewerkers te motiveren en te stimuleren. 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 16 november 2017 onder vermelding van het vacaturenummer naar het college van burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen met het sectorhoofd Grondgebied, Peter van der Wurff. Hij is bereikbaar op tel: (0181) 40 80 50.
 

Te downloaden:

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Vacatures