Hulp van het DeltaPORT Donatiefonds?

Bent u bestuurder van een vereniging of stichting in Westvoorne en kan uw organisatie financiële ondersteuning gebruiken? Bijvoorbeeld de aanschaf van spullen voor een project die niet door de normale bedrijfsvoering opgebracht kunnen worden, dan kan het DeltaPortDonatiefonds u wellicht helpen. 

Het DeltaPORT Donatiefonds is van het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs, een samenwerking van ruim 800 haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Met het fonds onderstrepen zij hun maatschappelijke betrokkenheid met het haven- en industriële bedrijfsleven. Ze verstrekken een geldelijke bijdrage aan instellingen zonder winstoogmerk, welke actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Het DeltaPORT Donatiefonds beheert jaarlijks meer dan € 300.000,–. Circa € 180.000,– komt uit het bedrijfsleven en € 151.000,– van het Havenbedrijf Rotterdam. Per jaar worden een 3-tal grotere donaties verstrekt en .kleine donatiebedragen worden over de gehele regio verdeeld. Per (deel)gemeente komt voor lokale projecten een bepaald bedrag ter beschikking, gebaseerd op onder andere het aantal inwoners. Het gaat om activiteiten in de (deel)gemeenten: Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.

Kijk voor meer informatie op www.deltaportdonatiefonds.nl of doe uw aanvraag via Westvoorne@deltaportdonatiefonds.nl 
 

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Nieuws