Groepsaankoop zonnepanelen

Dit item is verlopen op 30-06-2017.

De groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland is van start gegaan. Dit is alweer de vierde keer dat de gemeente Westvoorne meedoet aan deze groepsaankoop.  Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer.  

Zuid-Holland al 61.000 panelen rijker door SamenZonneEnergie
In de provincie Zuid-Holland hebben inmiddels 5.500 huishoudens meer dan 61.000 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. ‘’Dat is al een goede start, maar er is nog veel potentie voor duurzame daken in de provincie’’, zegt Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie. 

Waarom een groepsaankoop?

De groepsaankoop is een laagdrempelige manier voor inwoners om zich te laten informeren over de mogelijkheden van zonne-energie. SamenZonneEnergie brengt geïnteresseerden in zonnepanelen samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd onder gekwalificeerde leveranciers. Hoe groter de groep deelnemers, hoe scherper het aanbod. Daarbij worden de kwaliteit van de leveranciers, producten en installatie bewaakt door SamenZonneEnergie. Zo wordt het uitzoekwerk naar een voordelig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem uit handen genomen. 

Gemakkelijk inschrijven

Wie graag een vrijblijvend aanbod op maat wil ontvangen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Op 23 maart organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder vooraf gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod. 

Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een compleet en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van het zonnepanelensysteem direct zelf zonne-energie op. Gemeenten zetten via SamenZonneEnergie een belangrijke stap naar een duurzamere omgeving. 
 

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Milieu en Duurzaamheid