Digitaal Burgerpanel

Digitaal burgerpanel, iets voor u?

Wilt u meedenken over het woon- en leefklimaat van Westvoorne, doe dan mee met het digitaal burgerpanel Westvoorne. U kunt zich aanmelden via de panelwebsite: www.westvoorne.nl/burgerpanel.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de helpdesk van Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research via helpdesk@ioresearch.nl.


Doe mee met de 6e peiling over evenementen

Deze peiling, een digitale vragenlijst die u meteen kunt invullen, bevat vragen over evenementen. Zo willen wij -samen met u- kijken hoe evenementen in Westvoorne nog aantrekkelijker kunnen  worden gemaakt voor bezoekers en inwoners. U kunt de vragenlijst invullen tot en met maandag 2 april. Wij stellen het zeer op prijs als u meedoet, alvast hartelijk dank voor uw medewerking!


Resultaten peiling badstrand Rockanje

De vierde peiling van het burgerpanel Westvoorne heeft van eind augustus tot halverwege september plaatsgevonden. De vragen van het onderzoek gingen over het badstrand Rockanje. Hoe u de voorzieningen op het strand ervaart. Over de resultaten van het onderzoek zijn een nieuwsbrief en een factsheet gemaakt. U kunt deze downloaden via www.westvoorne.nl/burgerpanel. Klik hiervoor aan de linkerkant van het scherm op het kopje 'Resultaten'.


Hoe werkt het digitaal burgerpanel?

Als u deelneemt aan het burgerpanel Westvoorne, dan ontvangt u enkele keren per jaar een e-mail met daarin een link naar de vragenlijst over actuele onderwerpen in Westvoorne. Iedere peiling heeft een ander onderwerp en staat ongeveer 10 dagen online. Uw deelname aan het burgerpanel is anoniem en de door u ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na afloop van elke peiling krijgt u per e-mail de belangrijkste resultaten. Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research voert de werkzaamheden rondom het burgerpanel uit.

Alle antwoorden bij elkaar leveren informatie over de mening van inwoners en over wat er in Westvoorne speelt. Die informatie gebruikt de gemeente om de dienstverlening nog meer te verbeteren of beleid beter vorm te geven.

Digitaal burgerpanel, iets voor u?

Als u heeft aangegeven lid te willen worden van het burgerpanel, hartelijk dank voor uw aanmelding! Wij hopen dat u aan onze volgende peiling weer mee wilt doen. Bent u inwoner van Westvoorne maar nog geen lid van ons burgerpanel? Meldt u zich dan aan via de panelwebsite: www.westvoorne.nl/burgerpanel. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de helpdesk van het burgerpanel via helpdesk@ioresearch.nl.

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Digitaal Burgerpanel