Sanering glastuinbouw Westvoorne 2018 Walinxweg

status: in voorbereiding

Met het bestemmingsplan wordt op de locatie Walinxweg 3 Rockanje de mogelijkheid voor het uitoefenen van een glastuinbouwbedrijf wegbestemd. Ter compensatie hiervoor wordt enkele nieuwe woningen toegestaan.  

Het ontwerpbestemmingsplan lag van 21 december 2017 tot en met 31 januari 2018 ter inzage.In dit ontwerpbestemmingsplan waren ook de locaties Ziekewei / Waterbospad en Rondeweiweg opgenomen. De gemeenteraad heeft op 24 april 2018 besloten om de besluitvorming over de locatie Walinxweg naar een later moment te verschuiven. Het bestemmingsplan is voor de locaties Ziekewei/Waterbospad en Rondeweiweg wel vastgesteld. Het bestemmingsplan is dus in twee delen opgeknipt. Wanneer de gemeenteraad besluit over de vaststelling voor de locatie Walinxweg is nu nog niet bekend. 

Het ontwerpbestemmingsplan is nog te bekijken via de website RO-Online.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Bestemmingsplannen > Plannen in procedure