Uitbreiding aanleveren op de milieustraat van grof vuil

Dit item is verlopen op 31-07-2018.

Als inwoner van Westvoorne kan u nu ook grof tuinafval, matrassen, harde kunststoffen, airpop/ piepschuim en autobanden gescheiden inleveren op de milieustraat in Oostvoorne.

Nu u ook het grof tuinafval op de milieustraat kan brengen, bent u niet meer enkel aangewezen op de inzameling via de grofvuilroute. Door de ruimte op de milieustraat opnieuw in te delen, kunnen er inzamelcontainers staan voor de nieuwe afvalstromen.

De gemeente zet zich in om huishoudelijk afval zo veel mogelijk te scheiden. Dit om grondstoffen -waarvan in de toekomst een tekort wordt voorzien- te besparen en vaak leidt afvalscheiding tot lagere verwerkingskosten. Naast milieuwinst betekent dat voor u ook een positief effect op de gemeentelijke afvalstoffenheffing. De milieustraat is geopend op maandag (8:00 - 11:30 uur), donderdag (18:00 - 19:30 uur), vrijdag (13:00 - 16:00 uur) en zaterdag (9:00 - 12:00 uur).
 

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws