Service publieksbalie gemeentewerf in 2016 anders georganiseerd

Dit item is verlopen op 31-03-2016.

In 2016 zal de publieksbalie van de gemeentewerf anders worden georganiseerd. Dit houdt in dat het fysieke loket  aan de Langeweg in Oostvoorne gesloten wordt.

Voor uitgifte van pasjes voor de ondergrondse containers en verdere dienstverlening kunt u  terecht bij het ServicePunt op het gemeentehuis in Rockanje. Uw grofvuilmeldingen kunt u zoals gebruikelijk via de webservice op www.westvoorne.nl doen. Voor vragen over het aanbieden van grofvuil kunt u contact opnemen met het ServicePunt. Dit kan via een medewerker aan de balie of via telefonisch contact. Plastic zakken zijn verkrijgbaar in de supermarkten, bij Formido, het ServicePunt en tijdens de openingstijden van de milieustraat in Oostvoorne.

Heeft u niet de mogelijkheid om zelf naar het ServicePunt in Rockanje te gaan, dan kunt u telefonisch  contact opnemen met de medewerkers van het ServicePunt.  Zij helpen u graag verder. Het Servicepunt is telefonisch te bereiken onder nummer 14 0181.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws