Gewijzigde dienstverlening aanmelden grofvuil

Dit item is verlopen op 31-08-2016.

Gemeente Westvoorne staat voor duidelijke dienstverlening. Via onze website kunt u grofvuil aanmelden 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarbij boden wij de garantie dat uw grofvuil met de eerstvolgende inzamelronde wordt opgehaald, als u dat uiterlijk op de woensdag voor de ophaaldag voor 12.00 uur aanmeldt. Deze garantie moeten wij om technische reden aanpassen.

Als u grofvuil aanmeldt in de week van de ophaaldag, dan wordt dat gegarandeerd opgehaald als uw grofvuil is aangemeld op dinsdag voor 24.00 uur. Deze wijziging gaat in per 1 september 2015. 

In Rockanje en Tinte zamelen wij grofvuil in op de 1e en 3e donderdag van de maand. In Oostvoorne op de 2e en 4e donderdag van de maand.
 

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 is gemeente Westvoorne gestart met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Nieuws