Hoofdweg Oostvoorne

Het project Hoofdweg ziet op de ontwikkeling van het stuk grond tussen de wijk Voorhof en het bedrijventerrein De Pinnepot in Oostvoorne. Projectontwikkelaar Blokland gaat hier een kleinschalige woonwijk ontwikkelen met zo'n 40 tot 44 woningen. Via onderstaande link vindt u o.a. een afbeelding, waarop u de door de ontwikkelaar beoogde opzet van de wijk kunt bekijken.

Het bestemmingsplan voor dit project is op 7 juni 2012 onherroepelijk geworden. De ontwikkelaar is nu bezig met het verder ontwikkelen van zijn bouwplan. de aanvraag omgevingsvergunning voor de 1e fase van het project is inmiddels ingediend. Beoogd wordt in het voorjaar van 2017 te starten met de bouw.  

In het bestemmingsplan uit 2012 is de bouw van een appartementencomplex mogelijk. De ontwikkelaar heeft gevraagd of deze mogelijkheid kan worden omgezet in de bouw van een aantal grondgebonden woningen (vrijstaand of twee-onder-een-kap). De komende tijd wordt gewerkt aan de noodzakelijke aanpassingen van het bestemmingsplan, nadat de bijbehorende afspraken in de overeenkomst tussen gemeente en ontwikkelaar zijn vastgelegd.

De ontwikkelaar blijft verantwoordelijk voor de realisatie van het project. In het vroege voorjaar van 2017 starten de eerste werkzaamheden ter voorbereiding van de bouw later dit jaar. 

Archief

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 start gemeente Westvoorne met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Projecten > Hoofdweg Oostvoorne