Omgevingsvisie Westvoorne 2030

status: geheel in werking

De gemeenteraad heeft de omgevingsvisie op 5 juli 2016 vastgesteld. Op 24 januari 2016 heeft de gemeenteraad een aangevulde versie van de visie vastgesteld, met inbegrip van de gehele Annapolder. De vastgestelde visie ligt nu voor een ieder ter inzage. U kunt hieronder de PDF downloaden. Ook is de omgevingsvisie te bekijken via de website RO-Online en kunt u deze in het gemeentehuis bekijken (digitaal maar ook op papier). 

De Omgevingsvisie Westvoorne 2030 vormt onder andere het beleidskader voor de algehele herziening van de diverse bestemmingsplannen voor het buitengebied van Westvoorne, waaronder Landelijk Gebied Westvoorne en Kruiningergors. Met de voorbereiding van deze algehele herziening, het omgevingsplan Buitengebied Westvoorne, is inmiddels gestart.

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 start gemeente Westvoorne met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Bestemmingsplannen > Geldende plannen