Brede school Rockanje

Het college van Burgemeester en Wethouders is samen met de scholen en de andere toekomstige gebruikers bezig met de voorbereidingen voor een ontwerp van een nieuw gezamenlijk gebouw. Dit nieuwe onderkomen biedt straks plaats aan een brede school, de buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal, de bibliotheek, (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties en diverse activiteiten.  Het nieuwe gebouw komt op de huidige locatie van de basisscholen aan het Kolpapad, de Hoogvlietlaan en de Willem de Waalstraat. 


Op het moment worden diverse voorbereidingen getroffen om hiervoor een compleet voorstel aan de gemeenteraad te kunnen voorleggen. Wanneer alles volgens planning verloopt kunnen de toekomstige gebruikers medio 2019 hun intrek nemen in het gloednieuwe gebouw. De bedoeling is dat alle activiteiten die nu in centrum De Merel plaatsvinden, straks ook in het nieuwe multifunctionele gebouw een plekje krijgen. De huidige locatie krijgt dan een nieuwe functie en kan worden ontwikkeld als woningbouwlocatie.

Over de voortgang van het project zal periodiek een nieuwsbericht op deze webpagina komen.  Hieronder staat de link naar het bestemmingsplan. 

Archief

Uw afvalkalender voortaan digitaal

In 2018 start gemeente Westvoorne met de AfvalWijzer.  Via deze digitale tool kunt u alle informatie vinden over het inzamelen van uw huishoudelijk afval. Door het invullen van uw postcode en huisnummer op de website of de app van de AfvalWijzer, krijgt u direct inzicht in de ophaaldata van afval op uw adres. 

Ga naar: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app in de google playstore of app store. 

Meer lezen

U bevindt zich op: Home > Projecten > Brede school Rockanje