Welkom bij de accommodaties


Activiteiten zwembad De Meander 

Deze zomervakantie zijn er leuke uitdagende activiteiten in het zwembad De Meander. Voor jong en oud, voor ieder wat nieuws! Zo kun je varen met een aquascooter of je spaarpot vol duiken met stuiverduiken. Trotseer de familiewaterbaan van 10 meter lang met obstakels. Of test je zwemkwaliteiten met Olympische spelletjes. Voor de kleinsten is er ‘zwemmen met friends’ en een aangepaste waterbaan. Kijk hier voor alle activiteiten en informatie. 


Eerste zwemdiploma’s nieuwe Zwem ABC uitgedeeld

Per 1 januari 2018 zijn de eisen van het Zwem ABC vernieuwd. Zwembad de Meander heeft op zondag 25 maart 2018 de eerste diploma’s volgens de nieuwe eisen afgegeven onder toeziend oog van mevrouw Corinda Geuze, die namens de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) kwam delegeren.

Zwemapp Meander

Heeft u onze zwem app van de Meander al gedownload? Omdat we allemaal steeds meer mobiel onze informatie vergaren, hebben we een verzamelplaats van ons nieuws gemaakt: de Meander app. Dit is een mini-website, die prettig werkt op mobiele apparaten. U vindt op de app alle informatie en nieuwtjes.

Ook kunt u ons nieuws volgen op de facebook.com/de Merel, de Meander en de Man. Heeft u liever persoonlijk contact, dan zijn we bereikbaar op (0181) 48 74 55.
 


 

Wijzigingen

Tot nader bericht is er voorlopig geen zwangerschapszwemmen op woensdagochtend  en borstcrawltraining voor volwassenen op dinsdagmiddag.

U bevindt zich op: Home